ЗМІ: Лукашенка терміново забрали до лікарні
Категорія
Події
Дата публікації

ЗМІ: Лукашенка терміново забрали до лікарні

ЗМІ: Лукашенка терміново забрали до лікарні
Джерело:  dsnews.ua

Президента Білорусі Олександра Лукашенка терміново забрали до лікарні. За попередніми даними, у білоруського лідера трапився інсульт.

Про це повідомляє видання "Деловая столица" з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

"Після 26 липня Лукашенко планував відвідати Гомель, проте цей візит так і не відбувся. До міста прибула охорона президента Білорусі та журналістський пул, включно з телебаченням, проте сам Лукашенко так і не приїхав. Після цього чиновники, які очікували на президента, не отримали жодних пояснень", - сказано в повідомленні.

На сайті президента Білорусі вказано, що 26 липня Лукашенко провів нараду з питань держслужби, а 28 липня він зустрівся з головою правління китайської корпорації CITIC Group Чан Чженьмінь.

Варто зазначити, що офіційних повідомлень про хворобу президента Білорусі не надходило. Його прес-секретарка назвала маячнею інформацію про госпіталізацію Лукашенка, однак відмовилася повідомляти, де він зараз знаходиться.

"Я можу прокоментувати тільки так, що це повна нісенітниця. Олександр Григорович перебуває абсолютно в робочому режимі", - стверджує вона. 
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Лукашенко виступив за дружбу з Євросоюзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?