Севастополь, Україна: російські ЗМІ визнали Крим українським
Категорія
Україна
Дата публікації

Севастополь, Україна: російські ЗМІ визнали Крим українським

Севастополь, Україна: російські ЗМІ визнали Крим українським
Джерело:  online.ua

Одно з найпопулярніших російських ЗМІ опублікувало фото з російським прем'єром Дмитром Медведєвим в окупованому Криму, зазначивши знімок українською геолокацією.

Відповідне фото було опубліковано в соцмережі інформагентством ТАСС, передає ONLINE.UA.

Скриншот (twitter.com/vasilymaximov)

На цей геотег звернули увагу користувачі мережі, які вважають, що нарешті путінські ЗМІ визнали, що Крим був і залишається українською територією.

Відзначається, що через деякий час публікація була видалена разом з усіма коментарями.

"У ТАСС комусь надавали по шапці. Але ж все правильно вказали. Але вже видалили, разом з усіма коментарями", "Ай молодці!!! Просто Молодці, вони не помилилися, в ТАСС не той рівень!", "Що компот в Україні робив?)"," А інстаграм вважає, що Крим і Донбас це Україна:) і там начебто не можна свої геотеги створити","До речі, відпочиваючі в Криму, ви в курсі, що якщо у вас включена геолокація, то Twitter показує, що ви в Україні?", - коментують в мережі публікацію російського ЗМІ з українським Кримом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти розповіли, як Росія виселяє корінних кримчан з українськими паспортами з окупованого півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?