Порошенко доручив посилити санкції проти Росії за анексію Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко доручив посилити санкції проти Росії за анексію Криму

Порошенко доручив посилити санкції проти Росії за анексію Криму
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко привітав рішення ЄС щодо введення санкцій проти шести російських компаній, які брали участь в будівництві незаконного Керченського моста. Він доручив МЗС України прискорити роботу щодо посилення українських санкцій проти Росії, про що повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UА.

Також Порошенко написав, що "Керченський список санкцій" відкрив нову сторінку спільної протидії ЄС і України агресивним діям Кремля щодо свавілля в Азовському морі, який влаштували силовики ФСБ РФ, фактично блокуючи українські порти.

"У співпраці з міжнародними партнерами ми знайдемо ефективні механізми припинення російської морської блокади",- підсумував Порошенко, коментуючи нові санкції ЄС проти Росії по Криму.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що влада ЄС ввела санкції проти російських компаній, які брали участь в будівництві Керченського моста- до списку санкцій потрапили компанії олігарха Аркадія Ротенберга і ще кілька заводів, власникам яких заморозили активи в ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?