Кейт Міддлтон допомагає Меган Маркл пережити сімейні скандали
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кейт Міддлтон допомагає Меган Маркл пережити сімейні скандали

Кейт Міддлтон допомагає Меган Маркл пережити сімейні скандали
Джерело:  online.ua

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл, передає ONLINE.UA з посиланням на Harper's Bazaar.

Нещодавно, він вкотре приголомшив черговою заявою про те, що Меган зобов'язана йому всім, що у неї зараз є.

"Незважаючи на те, що королівська сім'я просила Томаса Маркла не коментувати нічого через ЗМІ, чоловіка це не зупинило. Цікаво, що у Меган Маркл з'явилася хороша підтримка – герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон", - сказано в повідомленні.

Герцогиня Кембриджська добре знає, що зараз відбувається в родині Меган. Кілька років тому таблоїди також атакували її сім'ю, так що вона розуміє, як це неприємно. Кейт дуже старається бути доброю до Меган і доглядати за нею.

"Вони багато спілкуються по телефону, і раз в тиждень герцогиня Сассекська приходить до неї в гості – і з Гаррі, і сама. Кейт зараз дуже зайнята вихованням трьох дітей, але герцогиня завжди намагається знаходити час і для Меган. Вона дуже співчуває їй в цій ситуації з батьком", – розповіла біограф королівської сім'ї Кеті Ніколл.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кейт Міддлтон і Меган Маркл здійснили перший спільний вихі д у світ без своїх чоловіків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?