У Франції заборонили в школах користуватися смартфонами
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції заборонили в школах користуватися смартфонами

У Франції заборонили в школах користуватися смартфонами
Джерело:  Le Monde

З нового навчального року в школах Франції почне діяти нова заборона - парламент заборонив користуватися в навчальних закладах смартфонами, планшетами та іншими засобами зв'язку, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Le Monde.

Заборона на використання смартфонів в школі поширюється не тільки на учнів, а й на вчителів. Винятки введені тільки для дітей-інвалідів та для освітніх цілей, які будуть встановлені на розсуд кожного навчального закладу.

Заборонити смартфони в школах президент Еммануель Макрон обіцяв під час передвиборної кампанії. Схожу заборону у Франції вже намагалися ввести вісім років тому, але тоді закон визнали неефективним. Слід зазначити, що в 2010 році у Франції заборонили використовувати ноутбуки під час будь-якої навчальної діяльності.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що з 25 травня 2018 року в країнах Євросоюзу на законодавчому рівні заборонили фотографування людей, щоб гарантувати право громадян на недоторканність особистого життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?