Могилевська похизувалася спортивною фігурою - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Могилевська похизувалася спортивною фігурою - фото

Могилевська похизувалася спортивною фігурою - фото
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася зі своїми прихильниками результатами наполегливих тренувань у спортзалі, передає ONLINE.UA.

42-річна Могилевська опублікувала світлину в Instagram, на якому позує у спортивній формі, яка підкреслила її спортивну фігуру.

"Добрий ранок! І я знову в Києві. Прокачую силу волі!" – написала в коментарі до фото співачка.

Вона також зізналася, що не пропускає тренування, навіть коли знаходиться на відпочинку.

Фанати зірки оцінили її фото тисяами лайків та сотнями коментарів.

Раніше Наталія Могилевська розповіла, як їй вдається підтримувати чудову фізичну форму.

"Я говорю тепер всім, що схуднути, постійно недоїдаючи, неможливо. Потрібно забути поняття дієта і швидке схуднення, забути насильство над собою. Тільки здоровий і комфортний спосіб життя і харчування. Потроху змінюючи свої звички, можна прийти до приголомшливого результату... Основний принцип харчування - вуглеводи з овочами і фруктами в першій половині дня, білки з овочами в другій", - поділилася співачка, повідомляє  IVONA.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома американська співачка та акторка Дженніфер Л опес вирішила похизуватися в своєму Instagram ідеальною спортивною фігурою в день свого 49-річчя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?