Названо місце проведення бою Усик - Белью
Категорія
Спорт
Дата публікації

Названо місце проведення бою Усик - Белью

Названо місце проведення бою Усик - Белью
Джерело:  Таlk Sport

Бій українського боксера Олександра Усика і чемпіона світу у важкій вазі Тоні Белью відбудеться в Лондоні на стадіоні "Евертона". Про це повідомив Тоні Беллью в інтерв'ю Таlk Sport, передає ONLINE.UА.

Британський боксер запевнив, що відповідні домовленості вже досягнуті зі стороною Усика. Белью також пояснив, що виступав проти проведення бою з Усиком в Ліверпулі на стадіоні Goodison Park, так як цей стадіон є єдиним, на якому він відчуває себе невпевнено від хвилювання.

Белью також повідомив, що команди боксерів вже погодили тимчасові рамки на проведення бою, але поки не став називати їх. Раніше він також виступав за те, щоб в поєдинку з Усиком на кону стояли всі чемпіонські пояси українця, для якого бій з Белью стане перехідним в суперважку вагу.

Також британець заявив, що вважає бій з Усиком самим складним і небезпечним у своїй кар'єрі. Він запевнив, що поєдинок з українцем стане останнім в його кар'єрі.

"Якщо наступний бій я проведу проти Тайсона Ф'юрі, то після нього зможу ще вийти в ринг, адже я впевнений, що поб'ю його. Без сумнівів, це буде набагато легше, ніж боксувати з Усиком. Я розумію, з чим мені доведеться зіткнутися. Це буде дуже важкий і небезпечний бій. Якщо я буду битися з Олександром Усиком, то це буде мій останній бій ", - заявив Белью.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Белью назвав єдину умову, на якому готовий битися з Усиком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?