ЗМІ: Путін хоче укласти угоду з Трампом щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: Путін хоче укласти угоду з Трампом щодо України

ЗМІ: Путін хоче укласти угоду з Трампом щодо України
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін має намір використати військові успіхи в Сирії для укладення угоди з американськм лідером Дональдом Трампом щодо України, передає ONLINE.UA з посиланням на Аljazeera.

Вказано, що РФ розглядає Іран як важливого партнера у своїй сирійській кампанії, без якого вся ідея військового втручання втрачає сенс.

"Росія хоче використовувати свої сирійські завоювання як розмінну монету з США, щоб дістатися до найбільш фундаментальних питань: України і економічних санкцій. Іран хоче підсилити свою військову присутність в Сирії задля створення стримуючого фактора проти можливого нападу США або Ізраїлю на нього.По мірі того, як США та Ізраїль проявляють все більшу рішучість витіснити Іран з Сирії, роль Путіна стає все більш вирішальною", - пише видання.

Окрім того, зазначається, що Путін готовий прийняти порядок денний США та Ізраїлю тільки в тому випадку, якщо формула буде перетворена в "Іран за Україну".

Як повідомляв ONLINE.UA, після зустрічі в Гельсінкі президент Росії Володимир Путін заявив, що у них з американським лідером Дональдом Трампом  з’явилися нові ідеї  щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?