Мантра кохання і щастя: TAYANNA заінтригувала новим кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мантра кохання і щастя: TAYANNA заінтригувала новим кліпом

Мантра кохання і щастя: TAYANNA заінтригувала новим кліпом
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка TAYANNA готова представити свій новий хіт під назвою "Фантастична жінка". Прем'єра її нової композиції відбудеться 3 серпня, але вже зараз співачка заінтригувала шанувальників тизером кліпу до нової пісні, передає ONLINE.UА.

Новий хіт TAYANNA увійде в новий альбом співачки. Автором пісні стала сама виконавиця, яка написала слова і музику композиції. Саунд-продюсером "Фантастичної жінки" виступив Віталій Телезін - з ним українська зірка працювала над кількома піснями з альбому "Тримай мене", визнаного музичними критиками "кращим українським релізом 2017 року".

"Ви дійсно фантастична жінка!!! Таких не буває! Іноді мені здається, що ви не реальна", "Я дуже радію, що у українських дівчат з'являється можливість за допомогою ваших пісень, текстів, одкровень, заглянути вглиб себе. Переглянувши кліп, зупинитися і подумати, а не просто захотіти нову сумочку і почати жити під копірку. Дуже чекаю цю пісню! Спасибі!"," Оооой, як же я вже чекаю цю прем'єру. Це точно буде моя найулюбленіша пісня року!","Як завжди прекрасна!", - з захопленням оцінили шанувальники новий хіт TAYANNA.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що популярна американська група Twenty One Pilots зняла в Києві новий кліп на композицію "Nico And The Niners". Ролик за 24 години набрав більше 2 мільйонів переглядів на YouTube.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?