Наомі Кемпбелл вагітна первістком: опубліковано зворушливе фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Наомі Кемпбелл вагітна первістком: опубліковано зворушливе фото

Наомі Кемпбелл вагітна первістком: опубліковано зворушливе фото
Джерело:  online.ua

48-річна актриса і супермодель Наомі Кемпбелл вагітна первістком. До такого висновку прийшли шанувальники зірки після того, як її бойфренд Skepta опублікував в соцмережі фото з УЗД, передає ONLINE.UА.

У кадрі відображене обличчя малюка в материнській утробі. Щоб у шанувальників не залишилося сумнівів у тому, чия це дитина, Джозеф Джуніор Аденуга (справжнє ім'я репера Skepta) однозначно підписав знімок - "дитина Аденуга". Також в кадрі видно, що він був зроблений 30 липня 2018 року.

Репер, правда, не підтвердив, хто є матір'ю його майбутньої дитини. Але шанувальники впевнені, що мамою малюка Skepta стане Наомі Кемпбелл. Сама зірка поки не прокоментувала ні фото, ні новину про свою вагітність. Не виключається, що дитину закоханій парі може виношувати сурогатна мати.

Нагадаємо, роман 48-річної Наомі Кемпбелл і 35-річного репера Skepta став одним з найбільш обговорюваних світських подій початку 2018 року. Зірки довгий час намагалися приховати свої відносини від оточуючих, але кілька місяців тому перестали приховувати свої почуття один до одного.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що принц Гаррі і Меган Маркл готуються до поповнення в сімействі- ЗМІ дізналися, що герцогиня Сассекська вагітна близнюками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?