Вперше з'явилося фото спільної емблеми принца Гаррі та Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Вперше з'явилося фото спільної емблеми принца Гаррі та Меган Маркл

Вперше з'явилося фото спільної емблеми принца Гаррі та Меган Маркл
Джерело:  online.ua

В мережіі вперше з'явилося фото спільної емблеми принца Гаррі та Меган Маркл - його опублікувала ведуча австралійської програми Today Show, передає ONLINE.UA з посиланням на ELLE.

Жінка оприлюднила лист подяки, отриманий від герцога і герцогині Сассекських, за подарунок (це був килимок для пікніка із зображенням австралійського пейзажу), який вона відправила їм на весілля. У верхній частині листа була зображена фамільна емблема принца Гаррі і його дружини Меган Маркл.

"Емблема являє собою з'єднані воєдино перші літери імен закоханих – латинські H і M. Зверху їх прикрашає корона з двома хрестами, чотирма геральдичними ліліями і двома листами полуниці. Цікаво, що користувачі мереж вважають, що синій колір монограми обраний невипадково. Саме цей колір був улюбленим у матері принца Гаррі принцеси Діани", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?