Хитрий карлик-чарівник: в казці братів Грімм зіграє зірка "Гри престолів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хитрий карлик-чарівник: в казці братів Грімм зіграє зірка "Гри престолів"

Хитрий карлик-чарівник: в казці братів Грімм зіграє зірка "Гри престолів"
Джерело:  Variety

Кіностудія Sony запускає зйомки казки "Румпельштільцхен" за мотивами однойменного оповідання братів Грімм. Головну роль в екранізації зіграє Пітер Дінклейдж, відомий за роллю Тіріона Ланністера в серіалі "Гра престолів", повідомляє ONLINE.UА з посиланням на Variety.

За сюжетом казки, Пітер Дінклейдж зіграє у фільмі хитрого карлика-чарівника на ім'я Румпельштільцхен. Він допоможе дочці жадібного короля, який зажадав від неї перетворити солому в золото, уникнути смерті, але в обмін почне вимагати неможливого.

Відзначається, що сценарій казки буде змінений від оригінального. Над ним працює автор роману для дітей "Голос монстра", британський журналіст Патріс Несс, і продюсер мультфільму "Елвін і бурундуки" Карен Розенфельт. Відомо, що продюсером казки стане сам Пітер Дінклейдж.

Шанувальники Дінклейджа здивовані його рішенням зіграти карлика-чарівника в казці. Справа в тому, що раніше йому постійно пропонували грати казкових героїв, після чого актор зарікся більше не перевтілюватися в ельфів, гномів і чарівних карликів.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше стало відомо, що фінальний восьмий сезон серіалу "Гра престолів" вийде в першій половині 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?