Горган в управлінні Київщиною орієнтується на «регіоналів», - ЗМІ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Горган в управлінні Київщиною орієнтується на «регіоналів», - ЗМІ

Горган в управлінні Київщиною орієнтується на «регіоналів», - ЗМІ
Джерело:  golos.ua

Інформацію про те, що глава Київської ОДА Олександр Горган в своїй діяльності може орієнтуватися на колишнього представника Партії регіонів Ярослава Москаленка, в даний момент очолює у Верховній Раді депутатську групу «Воля народу», опублікувала « Народна правда » за підсумками власного розслідування. Про це повідомляє ІА «ГолосUA», передає ONLINE.UA.

«Побічно близькість Олександра Горгана і Ярослава Москаленко простежується в тому, що обидва вони одночасно працювали в органах влади одного і того ж регіону. Так, Москаленко з 2007 по 2010 роки очолював Вишгородська райрада, а з квітня 2010 по серпень 2010 року працював головою Вишгородської районної державної адміністрації. А Горган з 2005 по 2010 рр. був депутатом Вишгородської міськради. Очевидно, ще в ті часи і склалося їх ланка «ведучого» і «веденого», - сказано в статті.

Також дані про те, що Горган насправді не є самостійним політиком, а діє в інтересах Москаленко, підтверджують місцеві чиновники і політики.

«Це людина (Олександр Горган, - ред.), наближений до Віктора Медведчука і Ярослава Москаленко. Він працював у Медведчука в СДПУ (о), очолював молодіжну організацію. Але його прізвище тоді була Лялька. Наскільки мені відомо, в 2004 році він був одним з організаторів антиМайдан. Після цього змінив прізвище», - зазначив голова Київської обласної організації «Батьківщини» Костянтин Бондарєв.

«Насправді претензії до мене виходять від «прабатька» губернатора Горган - нардепа Ярослава Москаленко. Він і колишній глава Яготинської РДА Володимир Семеняка, який грабував весь район, очолював РДА при Партії регіонів, дерибанив землю і поставляв кадри на Антимайданом - це хороші друзі. Коли Горган нарешті впихнули в адміністрацію, Семеняка стрибав від радості і всюди хвалився, що, мовляв, «Горган у мене в кишені», - розповів колишній голова Яготинської райдержадміністрації Олександр Дерунець.

У «Народній правді» окремо акцентують увагу на тому, що про свій вплив на Олександра Горгана раніше розповідав і сам Ярослав Москаленко. Видання наводить фрагмент інтерв'ю, в якому на запитання журналіста про те, наскільки часто з Москаленко радиться губернатор Київської області, той відповідає, що не менше разу на тиждень. Крім того, нинішній глава «Волі народу» підтвердив, що група радників КОДА, в яку також входить він сам, була на 100% його ініціативою.

 «Після перерахованих фактів залишається тільки гіркий питання: невже люди гинули на Майдані заради того, щоб Київська область - серце України - управлялася колишнім регіоналом-тітушководом Ярославом Москаленко - одним з тих, хто спровокував кровопролиття Революції Переваги і наступних подій в Криму і на Донбасі? .. »- йдеться в статті.

«В результаті, Горган не залишається один. У нього є група радників, які його підтримують, підказують », - прямо сказав глава« Волі народу».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?