Жорстоке вбивство учасника АТО: поліція затримала підозрюваних
Категорія
Події
Дата публікації

Жорстоке вбивство учасника АТО: поліція затримала підозрюваних

Жорстоке вбивство учасника АТО: поліція затримала підозрюваних
Джерело:  online.ua

Національна поліція України заявила, що вдалося затримати п’ятьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО і громадського активіста Віталія Олешка, відомого як "Сармат", передає ONLINE.UA з посиланням на НПУ.

Імен затриманих поки не повідомляються.

Поліцейські зупинили автомобіль з чотирма підозрюваними у місті Василівка Запорізької області. Ще один зловмисник був розшуканий та затриманий у Бердянську.

На одній із вулиць Бердянська знайшли автомобіль ЗАЗ, із якого вилучили обріз мисливської рушниці. В результаті введення в дію плану "Сирена" на посту у Василівці поліцейські зупинили автомобіль розшукуваних.

"Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства мешканця Бердянська. Паралельно у Бердянську був затриманий ще один, п’ятий, підозрюваний. На теперішній час всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 КПК України", – заявив начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

Зараз вирішується питання оголошення їм про підозру у вбивстві.

"Дякую поліцейським за проведену роботу. Також висловлюю подяку нашим громадянам, які не залишились осторонь та активно сприяли поліції у встановленні осіб злочинців", – зазначив Аброськін.

Триває досудове розслідування умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ).

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що 31 липня в Бердянську застрелили добровольця батальйону Донбас, кавалера ордена За мужність 3-го ступеня Віталія Олешко з позивним Сармат. Жорстоке вбивство учасника АТО сталося серед білого дня на очах у дружини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?