РФ почала погрожувати Євросоюзу після нових санкцій
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ почала погрожувати Євросоюзу після нових санкцій

РФ почала погрожувати Євросоюзу після нових санкцій
Джерело:  online.ua

Міністерство закордонних справ Росії заявило, що нові санкції Євросоюзу проти російських компаній, які брали участь у будівництві Керченського мосту, є втручанням у внутрішні справи РФ. Окрім того, в МЗС додали, що європейські компанії, які знаходяться в РФ, можуть постраждати після такого рішення.

Про це йдеться у заяві на сайті відомства, передає ONLINE.UA.

Москва надіється, що в ЄС "нарешті задумається над фінансовою та іміджевою ціною потурання антиросійським примхам київської влади".

"У Росії працює чимало компаній країн-членів ЄС, зокрема в будівельній сфері, інтереси яких можуть постраждати від нового санкційного витка. Виходимо з того, що загальним інтересам Росії і країн ЄС відповідає прагматична і взаємовигідна робота, заснована на тверезому визнанні існуючих реалій",- сказано в повідомленні на сайті відомства.

Влада РФ стверджує, що ЄС цілеспрямовано "створює штучні перешкоди на шляху поліпшення життя кримчан у складі Росії"і налаштовує проти себе громадську думку в Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада ЄС ввела санкції проти російських компаній, які брали участь у будівництві Керченського моста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?