Усик став суперчемпіоном WВО і може вимагати поєдинку з Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик став суперчемпіоном WВО і може вимагати поєдинку з Джошуа

Усик став суперчемпіоном WВО і може вимагати поєдинку з Джошуа
Джерело:  online.ua

Абсолютний чемпіон світу з боксу українець Олександр Усик здобув звання суперчемпіона WBO. Пояс Всесвітньої боксерської організації (WBO) став першим у кар'єрі спортсмена - він виграв його в бою проти Кшиштофа Гловацького в 2016 році, передає ONLINE.UA з посиланням на TalkSport.

Представники WBO повідомили, що тепер українець отримає спеціальний пояс.

"Голосування вже відбулося – і Усик став суперчемпіоном. Він отримає спеціальний пояс. Також, ґрунтуючись на правилах WBO, його промоутер може звернутися до чемпіонського комітету з проханням зробити Усика обов'язковим претендентом на пояс у суперважкій вазі", - заявили у WBO.

Варто зазначити, що тепер Усик у будь-який час може стати обов'язковим претендентом на пояс дивізіоном нижче або вище і провести титульний бій. Український боксер отримує можливість виходу на поєдинок з Ентоні Джошуа, який володіє поясом WBO в суперважкій вазі.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер  Олександр Усик  увійшов до Топ-10 кращих боксерів світу  за рейтингом BoxRec. Він посідає 7 місце, маючи в активі 692 очки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?