Тенісистка Серена Вільямс зазнала найбільшої поразки в кар'єрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тенісистка Серена Вільямс зазнала найбільшої поразки в кар'єрі

Тенісистка Серена Вільямс зазнала найбільшої поразки в кар'єрі
Джерело:  online.ua

Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс зазнала поразки на домашньому турнірі в Сан-Хосе, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт WTA.

Вона поступилася британці Йоханні Конте в першому колі турніру – 6:0, 6:1. Вперше в своїй кар'єрі американка взяла всього один гейм за матч, який, як тривав 53 хвилини.

Зазначимо, що до цього випадку найгіршим виступом для американки став матч з румункою Сімоною Халеп на підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі. Тоді американська тенісистка також поступилася в обох сетах з рахунком 0:6, 2:6.

"На корті я боролася до останнього, і це головне. Я нічого не віддавала просто так і по ходу матчу стала рухатися краще. Я буду концентруватися на позитиві", – прокоментувала свою поразку Серена Вільямс.

Повідомляється, щоу другому колі турніру Конте, яка займає 48 місце в рейтингу WTA, зіграє з іншою представницею США Софією Кенін.

Як повідомляв ONLINE.UA, українка Ольга Харлан стала переможницею загального заліку Кубка світу з фехтування на шаблі. Українська чемпіонка набрала 190 залікових балів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?