"Нічні сови" та "соціальні метелики": в Британії стартує корисний флешмоб
Категорія
Світ
Дата публікації

"Нічні сови" та "соціальні метелики": в Британії стартує корисний флешмоб

"Нічні сови" та "соціальні метелики": в Британії стартує корисний флешмоб
Джерело:  online.ua

Британська Королівська спілка громадського здоров'я (RSPH) закликає усіх приєднатися до флешмобу Scroll Free September. Його учасники повинні будуть у вересні потоного року відмовитися від перегляду стрічки новин у Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat та інших платформах.

Про це йдеться у повідомленні на сайті організації, передає ONLINE.UA.

Організатори впевнені, що це допоможе людям повернути контроль над своїм життям.

"Дослідивши під час Scroll Free September, які саме аспекти користування соціальними медіа вам до вподоби, а які змушують вас почуватися погано, ви зможете створити більш здорові та збалансовані відносини з соцмережами в майбутньому. Відносини, в яких ви будете свідомим і уважним, і саме ви їх контролюватимете",  – заявили в організації.

Майбутнім учасникам пропонуються різні "статуси" . Наприклад, "соціальні метелики" не будуть заходити в соцмережі під час будь-яких заходів або зустрічей. "Нічні сови" не будуть користуватися соціальними медіа після 18:00. "Заклопотані бджілки" не будуть перевіряти власні акаунти під час навчання або роботи. Також можна стати "Сплячим псом" і відмовитись від поринання у соцмережі у спальні.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі  опублікували фото передньої і задньої панелей смартфона  від компанії Ілона Маска Tesla. Відомо, він має кодову назву Quadra. Перша інформація про його розробці з’явилася в листопаді минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?