Курс біткоїна почав стрімко падати
Категорія
Світ
Дата публікації

Курс біткоїна почав стрімко падати

Курс біткоїна почав стрімко падати
Джерело:  online.ua

Курс криптовалюти біткоїн почав стрімко падати - до 7,5 тисячі доларів, передає ONLINE.UA з посиланням на дані біржі CoinMarketCap.

Окрім того, варто зазначити, що більшість інших великих криптовалют також знаходяться у червоному тренді. Серед них Ethereum та Bitcoin Cash.

Минулого тижня вартість криптовалюти Вitcoin піднялася вище позначки 8 тисяч доларів. Також повідомлялося, що інвестори вірять, що ціна біткоїна все ще може досягти 15 тисяч доларів до кінця року і рекомендують вкладатися в криптовалюту.

Так, нещодавно співзасновник Crescent Crypto Asset Management заявив, що інвестував би в біткоїни "навіть заощадження своєї матері", оскільки співвідношення ризиків і потенційної прибутковості в порівнянні з іншими активами є вкрай привабливим.

Він додав, що навіть найконсервативніший інвестор обов'язково побачить в біткоїні хорошу можливість.

Деякі експерти переконані, що ціна біткоїна швидше за все впаде до 100 доларів протягом найближчого десятиліття.

Як повідомляв ONLINE.UA, одна з найбільших в світі мереж ресторанів швидкого харчування McDonald’s заявила, що буде випускати власну монету — MacCoin — яка стане "альтернативою біткоїну".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?