Джонні Депп звинуватив у побитті екс-дружину Ембер Герд
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джонні Депп звинуватив у побитті екс-дружину Ембер Герд

Джонні Депп звинуватив у побитті екс-дружину Ембер Герд
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Джонні Депп подав до суду на видання The Sun, яке писало, що він б’є жінок. У матеріалі видання зокрема йшлось про його екс-дружину Ембер Герд. Адвокати Деппа заявляють, що все було навпаки і що це Ембер його била, передає ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.

Зіркова пара розлучилася 2 роки тому і зараз актор активно намагається відновити свою репутацію.

"За словами актора, одного разу актриса накинулась на нього з кулаками у квітні 2016 року. Тоді він запізнився на 2 години на вечірку в честь її дня народження. За словами очевидців, Ембер перед цим вживала алкоголь, через що жорсткого вдарила його 2 рази по обличчю. Тоді ж Депп схопив її за руки та відштовхнув на ліжко", - пише видання.

Адвокати актора також детально розповіли про інцидент, коли Депп начебто в пориві люті жбурнув у жінку телефоном. Як заявили охоронці, вони прибігли на крики Герд та побачили, що неушкоджена Ембер стоїть на чималій відстані від чоловіка і кричить в слухавку: "Припини бити мене, Джонні!".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення з відомою акторкою Ембер Герд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?