Це ганьба: Трамп хоче припинити розслідування щодо РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Це ганьба: Трамп хоче припинити розслідування щодо РФ

Це ганьба: Трамп хоче припинити розслідування щодо РФ
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп закликав генпрокурора Джеффа Сешнза припинити розслідування щодо можливого втручання Кремля у вибори американського лідера у 2016 році.

Про це він написав у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Це жахлива ситуація, і генеральний прокурор Джефф Сешнз має зупинити це сфабриковане полювання на відьом просто зараз, щоб воно не ганьбило нашу країну ще більше", – пише Трамп.

Окрім того, голова Білого дому знову згадав спецпрокурора Роберта Мюллера, який безпосередньо здійснює розслідування - Трамп звинуватив його у конфлікті інтересів, а також назвав "ганьбою для США".

Водночас речниця Білого дому Сара Сандерс заявила, що твіт президента не є наказом Сешнзу і підкреслила, що Трамп просто висловив свою думку.

Сандерс наголосила, що президент хотів би, щоб розслідування довели до кінця. Вона нагадала також, що Трамп неодноразово заявляв про відсутність змови між його командою і Росією.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін має намір використати військові успіхи в Сирії для укладення угоди з американськм лідером Дональдом ТРампом щодо України

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?