На Донбасі пройшли запеклі бої: серед бійців ЗСУ є поранені, багато бойовиків знищено
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі пройшли запеклі бої: серед бійців ЗСУ є поранені, багато бойовиків знищено

На Донбасі пройшли запеклі бої: серед бійців ЗСУ є поранені, багато бойовиків знищено
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують наступ на Донбасі, обстрілюючи позиції ЗСУ на усіх напрямках. Українські захисники контролюють ситуацію і не піддаються на провокації.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 1 серпня, российко-окупаційні війська 21 раз відкривали вогонь по бійцям ЗСУ. Вони обстрілювали позиції ООС з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї і БМП в районі Кримського, Мар'їнки, Станиці Луганській, Травневого, Новомихайлівки, Лебединського, Павлопіля, Талаківці, Водяного і Гнутового. В результаті запеклих боїв троє українських військових були поранені.

Також штаб ООС повідомив про зникнення одного військовослужбовця в одному з підрозділів ООС. На даний момент проводяться заходи щодо його розшуку.

В ніч з 1 на 2 серпня бойовики 8 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Вони застосували 82-мм міномети по захисникам Водяного, а тавже обстрілювали українських військових біля Широкиного, Новолуганського, Кримського, Гнутового і Лебединського.

За даними розвідки, в ході боїв ворог зазнав масштабних втрат. Повідомляється про п'ятьох знищених і чотирьох поранених бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що поліція затримала підозрюваних у вбивстві учасника АТО Віталія Олешка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?