Не заважайте: Усик відреагував на пропозицію стати Героєм України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Не заважайте: Усик відреагував на пропозицію стати Героєм України

Не заважайте: Усик відреагував на пропозицію стати Героєм України
Джерело:  Трибуна

Абсолютний чемпіон світу з боксу українець Олександр Усик заявив, що звання Героя України йому не потрібне, передає ONLINE.UA з посиланням на  Tribuna.com.

"Звання героя? Не потрібні мені ніякі зірки. Для свого народу, для певної кількості людей своєї країни я і так є героєм. Мені не потрібні для цього якісь регалії", - підкреслив спортсмен в ході прес-конференції, відповідаючи на питання журналіста.

Усик також попросив не заважати йому йти своїм власним шляхом.

"Тому що я нічого у вас не прошу. Я прошу просто не заважати мені йти тим шляхом, яким мене веде всевишній. Не заважайте, це найкраща підтримка для мене", - додав боксер.

Нагадаємо, нещодавно Усик здобув звання суперчемпіона WBO. Український боксер отримав можливість виходу на поєдинок з Ентоні Джошуа, який володіє поясом WBO в суперважкій вазі.

Як повідомляв ONLINE.UA, почесний чемпіон WBC британець Тоні  Белью відповів на виклик українського боксера Олександра Усика, заявивши, що абсолютно готовий до бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?