Савченко звернулася з проханням до Трампа в офіційному листі
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко звернулася з проханням до Трампа в офіційному листі

Савченко звернулася з проханням до Трампа в офіційному листі
Джерело:  online.ua

Українська нардепка Надія Савченко написала офіційного листа американському президентові Дональду Трампу, якого попросила повернути з Росії українських політв'язнів.

Текст листа Савченко до Трампа було опубліковано на її сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Савченко написала, що вважає Трампа єдиним лідером, якому під силу протистояти Путіну. Вона закликала президента США зробити все можливе, щоб українські бранці Кремля повернулися додому.

Скриншот листа Савченко Трампу (facebook.com/Savchenko.Nadiia/)

Також нардепка висловила надію на успішну співпрацю з США. Вона назвала в своєму листі Україну "Тера інкогніта, невідомою для іноземців землею, країною нових можливостей, талановитих, вільних і патріотичних людей".

Нагадаємо, Надію Савченко в Україні заарештували в березні 2018 року. Її підозрюють у підготовці терактів в центрі Києва, в сприянні терористичній організації і незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами. Нардепці загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Савченко не пройшла перевірку на поліграфі, яка була запланована на 24 липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?