Ердоган хоче відновити в Туреччині смертну кару
Категорія
Світ
Дата публікації

Ердоган хоче відновити в Туреччині смертну кару

Ердоган хоче відновити в Туреччині смертну кару
Джерело:  online.ua

Турецький президент Реджеп Таїп Ердоган заявив, що розглядає можливість відновлення в країні страти і готовий прийняти позитивне рішення щодо цього, передає ONLINE.UA з посиланням на "Анадолу".

"Якщо рішення про відновлення смертної кари буде затверджено парламентарями та направлено мені на підпис, то я негайно підпишу його", - заявив Ердоган під час похоронної церемонії жертв теракту в провінції Хаккарі.

Варто зазначити, що нещодавно в Туреччині припинив діяти режим надзвичайного стану, який був запроваджений майже два роки тому.

Головною особливістю НС стала можливість для Ердогана видавати закони (декрети) в обхід парламенту. І він нею скористався 32 рази.

В ООН заявляють, що за підозрою в підтримці путчу було затримано майже 16 тис. і заарештовано понад 70 тис. осіб. Серед них – представники опозиції, журналісти та правозахисники. З роботи, за даними МВС країни, за період НС було звільнено понад 120 тис. працівників держапарату і бюджетників.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Туреччини Реджеп Таїп  Ердоган виступив з різкою реакцією  на поширення у Франції спрямованої проти Корану петиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?