В Пентагоні розказали про головний конфлікт між США та РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

В Пентагоні розказали про головний конфлікт між США та РФ

В Пентагоні розказали про головний конфлікт між США та РФ
Джерело:  online.ua

Глава Стратегічного командування Збройних сил США генерал Джон Хайт заявив, що між Штатами та РФ не вщухає конфлікт у питаннях, які пов'язані з виконанням двостороннього Договору про заходи щодо подальшого скорочення і обмеження стратегічних наступальних озброєнь (нового ДСНО), передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Він підкреслив, що й надалі продовжують виникати протиріччя, які стосуються стратегічних бомбардувальників, що зараховуються в рамках цього договору. Крім того, генерал наголосив, що у Москви є претензії до Вашингтона не тільки щодо бомбардувальників, але і щодо стратегічних ракетоносців.
«Я сказав нашим дипломатам, що з моєї точки зору бомбардувальники і балістичні ракети підводних човнів відповідають намірам нового ДСНО», - сказав Хайт. 
Він також наголосив, що американські і російські дипломати регулярно обговорюють ці питання, а про остаточне рішення, до якого їм вдасться прийти, всім стане відомо тоді ж, коли і йому.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в Пентагоні заявили, що військові США і НАТО можуть не встигнути зупинити російські війська в разі їх вторгнення в Польщу і країни Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?