Мене вже поховали: Лукашенко вперше прокоментував інформацію про свою хворобу
Категорія
Політика
Дата публікації

Мене вже поховали: Лукашенко вперше прокоментував інформацію про свою хворобу

Мене вже поховали: Лукашенко вперше прокоментував інформацію про свою хворобу
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вперше прокоментував інформацію про своє погане самопочуття перед телекамерами. Він висміяв ці чутки, заявивши, що почувається дуже добре, передає ONLINE.UA з посиланням на "Загальнонаціональне телебачення".

ЗМІ також показало, як президент перевіряє збір зернових, а потім звертається до одного з присутніх:
"Наступного року мені доповіси. Ти ж доживеш до майбутнього року?.. Особливо не зарікайся, а то мене поховали добу тому – і тебе можуть поховати".

Після цього один із журналістів під час розмови з лідером білорусів порадів, що чутки про його поганий стан здоров'я перебільшені, а Лукашенко відповів:
"Та почекай, кажуть, що ще двійник працює – і іноді мене мацають ("щупают" в оригіналі – ред.)".

Окрім того, Лукашенко закликав аграріїв докласти максимальних зусиль для збору зерна, робити перерву в найспекотніший час і не переживати через менший, ніж торік, урожай.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президента Білорусі Олександра Лукашенка терміново забрали до лікарні.  Його прес-секретарка назвала маячнею інформацію про госпіталізацію політика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?