The Hardkiss вразили новим емоційним кліпом на пісню "Free Me"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

The Hardkiss вразили новим емоційним кліпом на пісню "Free Me"

The Hardkiss вразили новим емоційним кліпом на пісню "Free Me"
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт The Hardkiss опублікував кліп на пісню "Free Meе" - вона увійде в новий альбом "Залізна ластівка", передає ONLINE.UA.

Режисером ролику став Валерій Бебко, який мав на меті показати в кліпі процес написання пісні.

"Чоловік, який вижив після аварії судна вхопився за уламок і звертається до Бога. Він просить звільнення від усього поганого, від болю, який міг заподіяти іншим. Він розуміє, що майбутнього не буде, якщо не відпустити своє минуле. Але ми любимо хепі-енди, тому людина почута, прощена і бачить далеко жаданий берег", — розповіла співачка Юлія Саніна.

Зазначимо, що новий альбом The Hardkiss "Залізна ластівка" вийде у вересні, а 19 жовтня гурт представить нове шоу у київському Палаці спорту. Трохи пізніше музиканти вирушать у тур на підтримку альбому.

The Hardkiss — український музичний гурт, створений у 2011 році. Усі пісні гурту написані солісткою Юлією Саніною та Валерієм Бебком, який також є креативним продюсером «The Hardkiss».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомі українські виконавці Monatik і Надя Дорофеєва презентували спільний кліп  на пісню "Глубоко..." , який швидко набирає популярність у мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?