Три російські спортсменки перейшли в збірну України з біатлону
Категорія
Спорт
Дата публікації

Три російські спортсменки перейшли в збірну України з біатлону

Три російські спортсменки перейшли в збірну України з біатлону
Джерело:  online.ua

Три російські біатлоністки, Катерина Бех, Анастасія Рассказова і Оксана Москаленко, перейшли в юніорську збірну України з біатлону. В даний час спортсменки оформляють українське громадянство, після чого будуть представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Про перехід російських спортсменок в українську збірну повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак в коментарі "Українському біатлону", передає ONLINE.UA.

Відзначається, що з російськими спортсменками в Україні буде працювати їх тренер Ілля Лопухов. Він також переїжджає в Україну.

Бринзак повідомив, що спочатку російські біатлоністки були запрошені до збірної Білорусії. Вони пройшли збори з білоруською командою, але пізніше їх батьки звернулися до президента ФБУ і отримали запрошення до юніорської збірної України.

"Наскільки я знаю, планується, що молоді спортсменки з національної команди теж працюватимуть в юнацькій групі, таким чином формуючи найближчий резерв першої команди і паралельно готуючись до своїх змагань - юніорських стартів і Кубку IBU",- додав Бринзак.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українська дзюдоїстка Дарина Білодід обіграла росіянку і виграла престижний Гран-прі в Хорватії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?