"Мілан" і "Ювентус" обмінялись гравцями
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Мілан" і "Ювентус" обмінялись гравцями

"Мілан" і "Ювентус" обмінялись гравцями
Джерело:  online.ua

Італійські футбольні клуби "Мілан" і "Ювентус" узгодили між собою обмін трьома гравцями, передає ONLINE.UA з посиланням на сайти клубів.

"В Турин повертається досвідчений Леонардо Бонуччі. У зворотному напрямку вирушать нападник Гонсало Ігуаїн і Маттіа Кальдара", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, після закінчення сезону "Мілан" повинен викупити у "Ювентуса" Ігуаїна за 36 млн євро. Зараз його оренда обходиться червоно-чорним в 18 млн євро.

Аргентинець Гонсало Ігуаїн - 30-річний форвард, який пограв у "Рівер Плейте", "Реалі", "Наполі" та "Юве". Тричі виграв Ла Ліги і двічі брав Серію А. За збірну Аргентини зіграв 52 матчі, забив 25 голів.

 Зазначимо, що італійський клуб "Мілан" в минулому розігруванні Серії А посів шосте місце і пробився в єврокубки. УЄФА дискваліфікувала клуб за порушення фінансового фейр-плей, але після подачі апеляції він знову отримав право зіграти в Європі. "Ювентус" уже 6 років поспіль виграє чемпіонат Італії і успішно виступає в Лізі чемпіонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Міжнародна федерація футболу о публікувала рейтинг найкращих гравців ЧС-2018, за яких віддали свої голоси вболівальники з усього світу через сайт ФІФА. Таким чином була сформована символічна збірна турніру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?