Стало відомо про гучну відставку в Facebook
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо про гучну відставку в Facebook

Стало відомо про гучну відставку в Facebook
Джерело:  online.ua

Директор з інформаційної безпеки Facebook Алекс Стамос пішов у відставку. З 17 серпня топ-менеджер покине свій пост в соцмережі.

Про це головний фахівець з безпеки Facebook повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Стамос повідомив, що його відставка пов'язана з іншою роботою. Після відставки з Facebook він стане викладачем Стенфордського університету, але пообіцяв продовжити свої дослідження в області інформаційної безпеки. На посаді директора з інформаційної безпеки Facebook Алекс Стамос працював з 2015 року.

Нагадаємо, Стамос неодноразово піддавався критики через скандал з витоком даних мільйонів користувачів Facebook, які змогла незаконно отримати компанія Cambridge Analytica, пов'язана з російським втручанням у вибори президента США.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що інвестори Facebook вимагають відставки Марка Цукерберга з посади голови правління, а також поділу посад голови правління та гендиректора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?