Ілон Маск прокоментував рекордний збиток Tesla
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск прокоментував рекордний збиток Tesla

Ілон Маск прокоментував рекордний збиток Tesla
Джерело:  interfax.com.ua

Американський бізнесмен і винахідник Ілон Маск заявив, що його компанія Tesla планує вийти на прибутковий рівень у другому півріччі і зафіксувати позитивний грошовий потік. Цього ж разу Tesla Inc. знову завершила квартал із рекордним збитком, передає ONLINE.UA з посиланням на   "Інтерфакс-Україна".

Вказано, що чистий збиток в квітні-червні збільшився до 718 млн доларів, або 4,22 долара в розрахунку на акцію, у порівнянні з 336 млн доларів, або 2,04 долара на акцію, за аналогічний період роком раніше. При цьому виручка збільшилася на 44,4%, з 2,77 млрд доларів до 4 млрд доларів.

"Маск також запевнив акціонерів, що виробництво Model 3 йде згідно з планом, що попит на цей седан залишається високим і що Tesla не доведеться залучати капітал на ринку в найближчому майбутньому. Він говорив вкрай стримано і приніс вибачення двом аналітикам, питання яких були грубо перервані їм в ході травневої телеконференції. CEO також відповів на ряд запитань журналістів", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Ілон Макс анонсував випуск нового електромобіля Tesla з двома двигунами і повним приводом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?