Заради обміну в "ДНР": Рубан запропонував несподівану угоду слідству
Категорія
Події
Дата публікації

Заради обміну в "ДНР": Рубан запропонував несподівану угоду слідству

Заради обміну в "ДНР": Рубан запропонував несподівану угоду слідству
Джерело:  online.ua

Підозрюваний у підготовці держперевороту в Україні Володимир Рубан запропонував слідству угоду - обміняти його на двох українських військових, які перебувають в заручниках у бойовиків "ДНР".

Про це повідомив адвокат Рубана Валентин Рибін в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Володимир Рубан, незважаючи на можливі негативні для нього наслідки, погодився ініціювати угоду зі слідством і запропонував індивідуальний обмін за формулою 1 на 2, в результаті якого додому вже в найближчі дні могли повернутися Сергій Глондарь і Олександр Коріньков, що знаходяться в полоні з часів Іловайського котла",- повідомив адвокат екс-глави Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус".

Правозахисник Рубана уточнив, що правоохоронці не погодилися на угоду. Також Рибін повідомив, що досудове розслідування у "справі Савченко-Рубана" було завершено 1 серпня. Їх звинувачують в сприянні терористичній організації та підготовці масштабного теракту в центрі Києва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики внесли Володимира Рубана в список обміну полоненими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?