Вбиває культуру коханців: у Франції обговорюють новий закон
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбиває культуру коханців: у Франції обговорюють новий закон

Вбиває культуру коханців: у Франції обговорюють новий закон
Джерело:  online.ua

У Франції парламент посилив законодавство щодо боротьби з сексуальним насильством і заборонив сексуальні домагання на вулицях, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Сексуальне переслідування на вулицях досі не каралося. Відтепер буде"- сказала ініціаторка закону і міністерка гендерної рівності Марлен Схіаппа.

 Вказано, що тепер кожен залицяльник, що дозволяє собі непристойну поведінку сексуального характеру і агресивно поводить, може бути оштрафований на суму до 750 євро.

Цей закон був прийнятий після того, як всю країну збурило відео з побиттям студентки серед білого дня у Парижі.

"Минулого вівторка Марі Лагерр поверталася з роботи у 19-му окрузі Парижа, коли невідомий чоловік став озвучувати непристойні і принизливі коментарі сексуального характеру на її адресу.Жінка сказала йому "закритися", після чого він різко підійшов, вдарив її по обличчю на очах у шокованих відвідувачів закладу та продовжував кричати на неї. Чоловік також кинув у неї попільничку, але промахнувся",- сказано в повідомленні.

Критики нового закону переконані, що він вбиває "культуру французьких коханців".

Як повідомляв ONLINE.UA, у Франції  відкрили нове розслідування дій  колишнього радника французького лідера Еммануеля Макрона з питань внутрішньої безпеки Олександра Беналля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?