Студія Warner Bros. перезапускає культовий серіал "Альф"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Студія Warner Bros. перезапускає культовий серіал "Альф"

Студія Warner Bros. перезапускає культовий серіал "Альф"
Джерело:  online.ua

Студія Warner Bros. планує перезапустити культовий серіал "Альф", який виходив з 1986 по 1990 роки. За попередніми даними, зараз проект перебуває на ранній стадії розробки, передає ONLINE.UA з посиланням на Digital Spy.

За сюжетом телевізійного шоу, інопланетянин з планети Мелмак, якому дали прізвисько Альф, став членом сім'ї Таннерів. Альф щиро полюбив людей, які дали йому притулок, однак, далеко не завжди цінував їхню доброту.
"Творець серіалу Пол Фаско особисто керував лялькою, що зображає Альфа. Він також озвучував героя.
Зараз кінематографіст звинувачений в расизмі і малоймовірно, що він буде залучений до нового проекту", - пише видання. 
Нагадаємо, що серіал про Альфа налічує тільки чотири сезони, однак при цьому його вплив на поп-культуру експерти відзначають і сьогодні. Попри те, що телеканали як правило ніколи вже більше не показують один і той самий серіал повторно, канал NBC після 1990 року запустив "Альфа" по другому колу. З того часу в Америці цей серіал періодично показують багато інших каналів завдяки його досить високому рейтингу серед глядачів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв,  які комедії визнані кращими фільмами XXI століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?