Перетворюють в закриту військову базу: в Україні зробили тривожну заяву по окупованому Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Перетворюють в закриту військову базу: в Україні зробили тривожну заяву по окупованому Криму

Перетворюють в закриту військову базу: в Україні зробили тривожну заяву по окупованому Криму
Джерело:  Укрінформ

Колись курортний Крим перетворюється в закриту військову базу за рахунок діяльності окупантів, які не дотримуються ніяких екологічних норм на анексованому півострові. З такою тривожною заявою виступив міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак в інтерв'ю "Укрінформу", передає ONLINE.UA.

Гримчак вважає, що екологічна катастрофа в Криму неминуча, якщо Росія не припинить будувати на окупованому півострові військові об'єкти і експлуатувати військову техніку, яка завдає непоправної шкоди курортним районам.

"Значної шкоди навколишньому середовищу завдає і потужна мілітаризація півострова. З курортного регіону Крим все більше перетворюється в закриту військову базу, де головні потреби - військові",- заявив Гримчак.

За його словами, факти підтвердження знищення РФ курортного півострова регулярно публікують в соцмережах самі кримчани, які раніше підтримували окупантів і анексію Криму. На цих знімках жителі Криму показують, що багато пляжів забруднені паливом і перетворені в сміттєві звалища. Гримчак переконаний, що знадобиться не менше 10 років, щоб виправити наслідки російського "господарювання" в Криму.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія майже знищила один з найвідоміших пляжів Криму заради видобутку глини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?