Німецький політик назвав Гітлера "переможцем" - спалахнув гучний скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Німецький політик назвав Гітлера "переможцем" - спалахнув гучний скандал

Німецький політик назвав Гітлера "переможцем" - спалахнув гучний скандал
Джерело:  online.ua

Лідери ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" засудили свого однопартійця за те, що він назвав зрадником німецького офіцера, який намагався вбити Адольфа Гітлера, а самого диктатора - "майбутнім переможцем", передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

В Die Welt написали, що Ларс Штайнке, регіональний лідер молодіжного крила "Альтернативи для Німеччини", у своєму пості в Facebook назвав замах на Гітлера – "ганебною спробою боягуза врятувати свою шкіру від майбутнього переможця". Видання стверджує, що має скріншот заяви.

Після цього співголова "Альтернативи для Німеччини" Александр Гауланд описав коментарі Штайнке як безпідставний ідіотизм.

"Штайнке дискваліфікував себе в партії. Його слід виключити",- сказав Гауланд.

Інший лідер ультраправої партії Йорг Мойтен назвав вислови політика абсолютно неприйнятними й такими, що викривають абсолютно "абсурдне розуміння історії і не мають місця у партії".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-міністр закордонних справ Британії Борис Джонсон заявив, що президент Росії Володимир Путін  для посилення іміджу країни використовує ті ж методи, що свого часу і лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?