Порошенко підписав важливий закон для запуску Антикорупційного суду в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко підписав важливий закон для запуску Антикорупційного суду в Україні

Порошенко підписав важливий закон для запуску Антикорупційного суду в Україні
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів". Цим документом він вніс поправки в закон, який раніше викликав занепокоєння у міжнародних партнерів України.

Про підписання важливого закону для запуску Антикорупційного суду в Україні Порошенко повідомив на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Щойно підписав Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" у зв'язку з прийняттям Закону України "Про Вищий антикорупційний суд. Шлях до створення та функціонування Вищого антикорупційного суду повністю відкритий!", - написав український глава.

Порошенко також звернувся до Вищої кваліфікаційної комісії суддів з проханням якомога швидше провести конкурс, а Міністерству закордонних справ доручив в максимально короткі терміни звернутися з проханням до міжнародних партнерів України про делегування представників до Громадської ради міжнародних експертів.

"Також звертаюся до всіх гідних юристів, беріть участь в конкурсі. Від вашої принципової позиції буде залежати швидкість і ефективність боротьби з корупцією в Україні",- додав Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко публічно "запустив" Антикорупційний суд в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?