Знайди друга: чарівні собачки мріють про затишну домівку
Категорія
Культура
Дата публікації

Знайди друга: чарівні собачки мріють про затишну домівку

Знайди друга: чарівні собачки мріють про затишну домівку
Джерело:  online.ua

ONLINE.UA разом із волонтерами притулку для тварин "Сіріус" продовжують шукати домівку для безпритульних котів та собак, які потрапили до притулку. Хтось з них народився на вулиці, а деяких покинули на призволяще безвідповідальні, жорстокі власники.

У цій статті ONLINE.UA розповість про 8 чудових собак, які мріють знайти теплу домівку та дбайливого господаря. Придивіться, можливо серед них Ви знайдете собі вірного пухнастого друга.

Реда

Поглянувши хоч раз на Реду, її неможливо забути. Це неймовірно харизматична і дуже розумна собака. У неї неймовірно пронизливий і мудрий погляд. Вона контактна, соціальна, любить гуляти та купатися в озері. Розумна і керована дівчинка, Реда поважає кобелів, проте не дуже визнає поряд з собою інших особин жіночої статі. Реді 5-6 років, вона стерилізована. Середнього зросту, вага 25 кг. Вона прекрасна охоронниця, вірна подруга. Їй багато чого не потрібно - теплий кут, миска каші і можливість бути поруч з господарем. Така собака не підведе і віддячить за шанс стати домашньою. Контактний тел: (067) 509 18 92, Катерина.

Боня

Шукаємо будинок для хлопчика на ім'я Боня. Дата народження - грудень 2016. Розмір - трохи більше такси. Він здоровий, кастрований. Характер у нього слухняний, розумний, веселий. Боня доброзичливий з іншими собаками, добре поводиться на повідку. Обожнює всіх - людей, тварин, дітей. Контактний тел: (067) 976 02 34, Світлана.

Карамелька

Чудна чарівна собачка Карамелька подарує вам море радості, тепла і любові. Дуже красива - з м'якою шубкою і яскравим забарвленням. За розмірами менше спанієля, тому відмінно підійде для проживання в квартирі. Живе в притулку, але такій красуні потрібно бути домашньою і жити на диванчиках. Карамельці близько 3 років, вона стерилізована, щеплена. Неймовірно добра і контактна, дуже ласкава до будь-якої людини. Вона доволі скромна, обожнює коли чешуть їй пузо та ні на крок не відходить від людини. Знає повідочек та з задоволенням гуляє. Карамелька дуже чекає свого господаря. Контактний тел: (067) 509 18 92, Катерина.

Тай

Красунчик Тай потрапив до притулку зі складним переломом лапи. Зараз вже все добре і Тай готовий бігати за м'ячиком, радісно виляти хвостом і дарувати любов своїй Людині. Грайливий, соціальний і слухняний. Вік - 2 роки. Приїжджайте знайомитися з Таєм в притулок Сіріус. Контактний тел: (067) 509 18 92, Катерина.

Тая

Ніжна і ласкава Тая - це собака-любов. Один погляд її очей завоює Ваше серце. Тая мініатюрна і важить всього 14 кг. Приїжджайте пограти і обов'язково забирайте її з собою. Контактний тел: (067) 509 18 92, Катерина.

Сеня

Сеня потрапив до притулку "Сіріус" після смерті господині близько року тому. Дуже симпатичний хлопчик, схожий на маленького ведмедика. Сені близько 5 років, вага 13-14 кг. Добре ладить з собаками, дуже цікавий, зворушливий хлопчик. У притулку трохи стресує, проте в люблячих руках і в домашній обстановці він розкриється. Шукаємо найдобріших і відповідальних господарів. Контактний тел: 099-539-89-19, Юлія; 068-322-95-59, Ілона.

Браш

Дівчинка, близько року, стерильна. Мініатюрна, метис тер'єра, зріст до 27-28 см, вага 7-8 кг. Дуже грайлива, стрибуча і рухлива, контактна, соціальна, швидко освоюється. А ще дуже-дуже ласкава і смішна! З собаками контактує відмінно, з котами і дітьми не перевіряли.

Фаня

Фані близько 2 років, в притулок потрапила в лютому цього року разом з ще трьома собачками після смерті їх господині. Зріст близько 30 см, вага 8-9 кг, стерилізована. Фаня соціальна, ласкава та ніжна. Обожнює обніматися, облизувати обличчя і сидіти на ручках. З собаками контактує добре, спокійна. Така собачка буде чудово ладити і з дітьми, і з котами.

Притулок для бездомних тварин Сіріус знаходиться за адресою: Київська обл., Вишгородській р-н, с. Федорівка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?