Україна поїде на дитяче "Євробачення", проте з одним "але"
Категорія
Культура
Дата публікації

Україна поїде на дитяче "Євробачення", проте з одним "але"

Україна поїде на дитяче "Євробачення", проте з одним "але"
Джерело:  Суспільне

Україна все таки буде брати участь в цьогорічному дитячому "Євробаченні". Однак "Суспільне" вперше відмовляється від телевізійної версії національного відбору та проведе відбірковий етап лише онлайн, передає ONLINE.UA з посиланням на  UA: Суспільне.

Вказано, що участь у міжнародному конкурсі передбачає значні витрати телерадіокомпанії на проведення відбіркового етапу, а також обов’язковий внесок до Європейської мовної спілки – організатора конкурсу – за участь у змаганні.

"В умовах недофінансування компанії, НСТУ не має фінансової змоги здійснити всі необхідні витрати. Саме тому Суспільне вперше відмовляється від телевізійної версії національного відбору та проведе відбірковий етап лише онлайн, адже це дозволить мінімізувати витрати на виробництво", - пояснили в НСТУ.

Окрім того, вказано, що річні членські внески до ЄМС та обов’язковий внесок за участь у конкурсі Україна має сплатити восени, і ця проблема все таки залишається. НСТУ додала, що не має коштів для забезпечення участі української делегації на міжнародному етапі конкурсу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що переможниця "Євробачення-2014" Кончіта Вурст, яка є альтер-его німецького співака Томаса Нойвірта, змінилася до невпізнання.  Співачка обрізала темні довгі локони, а волосся перефарбувала в блонд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?