8 тисяч євро за два тижні роботи. Opera пропонує роботу мрії для любителів смішних мемів
Категорія
Технології
Дата публікації

8 тисяч євро за два тижні роботи. Opera пропонує роботу мрії для любителів смішних мемів

8 тисяч євро за два тижні роботи. Opera пропонує роботу мрії для любителів смішних мемів
Джерело:  online.ua

Компанія Opera оголосила про незвичайну вакансію, яка для багатьох може здатися роботою мрії та ще й за солідну зарплату. Там шукають співробітника, який буде серфить в інтернеті за гроші. Новий співробітник потрібен Opera всього на два тижні, за які отримає 8 тисяч євро. Найцікавіше, що для отримання цих грошей потрібно всього лише "лазити" по інтернету і розповідати про найвеселіші і дивні речі, які будуть зустрічатися в найвіддаленіших куточках світової павутини. Більш того, роботодавець обіцяє допомогти з контентом. Як отримати цю привабливу роботу в інтернеті і що потрібно для подачі заявки на вакансію, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу компанії.

"Хочете жити мрією? Opera шукає людину для перегляду веб-сторінок для розваги. Схоже на жарт? Це точно не так. Ваше завдання як «особистого оглядача» - переглядати віддалені куточки мережі і розповідати про кумедні і дивні речі, з якими ви стикаєтеся. Ми допоможемо вам знайти все найцікавіше - оскільки, відверто кажучи, ми все це бачили. Ваші робочі дні будуть опубліковані в Інтернеті. На цю важливу роль ми шукаємо людей, які люблять кумедні меми, дивляться відео про дитинчат тюленя і вивчають теорії змови", - йдеться в вакансії Opera.

Вимоги до кандидата на цю вакансію досить прості - майбутній працівник Opera повинен бути старше 18 років, вільно володіти англійською мовою, бути знайомим з браузером, мати комп'ютер і стабільний інтернет.

Щоб подати заявку на вакансію, потрібно до 13 листопада підготувати коротке відео (15-60 секунд), в якому розповісти про самий важливий момент свого життя і завантажити це відео в Facebook, Instagram, TikTok або YouTube з тегом #operapersonalbrowser. Після аналізу заявок фахівці Opera визначаться з кандидатурою - обіцяють зробити це до новорічних свят. Шукати незвичайні речі в мережі відібраний інтернет-серфер почне в перші дні 2021 року. Гонорар в розмірі 8 тисяч євро перерахують тимчасовому працівникові після виконаної двотижневої роботи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, скільки Google платить своїм працівникам. У деяких співробітників вона перевищує 350 тисяч доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?