Американські дієтологи знайшли ефективний спосіб схуднення
Категорія
Світ
Дата публікації

Американські дієтологи знайшли ефективний спосіб схуднення

Американські дієтологи знайшли ефективний спосіб схуднення
Джерело:  online.ua

Американський дієтолог Сатчін Панда і засновник Real Nutrition NYC Амі Шапіро знайшли один з найефективніших способів позбутися зайвих кілограмів, передає ONLINE.UA з посиланням на Vogue.

Їхня система базується на так званому періодичному голодуванні, яке допомагає не тільки схуднути, але й зберегти ваші м'язи.

"Фахівці кажуть, потрібно скоротити час між сніданком і вечерею до восьми годин. У цей проміжок часу повинні входити всі прийоми їжі. Для цього дієтологи радять взяти сніданок з собою на роботу, а не їсти його вдома після пробудження. Вечеря повинна бути досить поживною, щоб не захотілося поїсти перед сном і не пізніше, ніж через вісім годин після першого прийому їжі", - сказано в повідомленні.

Якщо дотримуватися такої дієти, ефект буде помітний вже через два-три тижні.

Крім очевидного схуднення, яке хоч і не дуже швидке, але надійне подібний спосіб харчування несе ще деякі плюси:

  • прискорення обміну речовин;

  • нормалізація гормонального фону;

  • зниження кількості запальних процесів в організмі;

  • зниження кров’яного тиску;

  • збільшується контроль над апетитом;

  • зникає залежність від їжі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зайва вага у жінок до настання менопаузи захищає організм від виникнення раку молочної залози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?