Смертельні пожежі у Греції - затримано підозрюваного в підпалах
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельні пожежі у Греції - затримано підозрюваного в підпалах

Смертельні пожежі у Греції - затримано підозрюваного в підпалах
Джерело:  online.ua

Агентство пожежної охорони Греції заявило, що вдалося затримати 35-річного чоловіка за підозрою у здійсненні підпалів у муніципалітеті Маратонас в східній Аттиці, де внаслідок лісових пожеж загинула 91 особа.

Про це пише видання Ekathimerini, передає ONLINE.UA.

"Затриманого звинувачують у розведенні п'ятьох багать на землях Різарі між 26 і 31 липня та непокорі грецьким правоохоронцям.Слідство вважає, що ймовірно масштабна пожежа почалася після того, як один з місцевих жителів запалив багаття з дров і галузок", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вдалося встановити, що дві окремі пожежі, які розпочалися поблизу в районі Неа Макрі, стали результатом умисного підпалу.

Нагадаємо, 23 липня в грецькому прибережному регіоні на захід від Афін почалися масштабні пожежі, які змусили людей залишити свої будинки.

Вогонь вирував біля міст Рафіна, Маті та в районі прибережного курортного міста Кінета. У цих районах запровадили надзвичайний стан.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з’явилися кадри аерозйомки, які демонструють руйнівні наслідки смертельних пожеж у Греції. Їх опублікував Департамент національної оборони країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?