Секретна місія: в Німеччині не розуміють, куди зникла Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Секретна місія: в Німеччині не розуміють, куди зникла Меркель

Секретна місія: в Німеччині не розуміють, куди зникла Меркель
Джерело:  online.ua

Німецькі ЗМІ намагаються з'ясувати, куди зникла канцлерка Ангела Меркель, після того, як її чоловіка помітили в північній Італії без неї, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Де ховається канцлер? У літній резиденції або зі своєю 90-річною матір'ю в Уккермарку? Сімейна криза? Лікарня? Секретна місія?"- пише Bild.

Варто зазначити, що раніше Меркель з чоловіком проводила відпустку в Альпах, проте цього разу він проводить канікули разом зі своїм сином від першого шлюбу.

"Минулого місяця журналісти запитували Меркель про її плани на відпустку і вона сказала, що збирається відпочити, не уточнивши подробиць. Її спікер відмовилася давати коментарі.Останнього разу Меркель з чоловіком з'являлася на публіці 25 липня під час традиційного виступу на фестивалі в Баварії. Зауер рідко з'являється на публіці зі своєю дружиною, але зазвичай щоліта їх бачать разом у південному Тиролі в Італії", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  опозиційні партії ФРН розкритикували канцлерку Німеччини  Ангелу Меркель після зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, в якій також брав участь начальник Генштабу російської армії Валерій Герасимов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?