Революція в Європі: екс-радник Трампа почав формувати правий блок
Категорія
Політика
Дата публікації

Революція в Європі: екс-радник Трампа почав формувати правий блок

Революція в Європі: екс-радник Трампа почав формувати правий блок
Джерело:  online.ua

Колишній радник президента США Стів Беннон, який, за інформацією ЗМІ, намагається спровокувати революцію в Європі, зустрівся з одним із лідерів сербських націоналістів у Боснії - він планує створити антиєвропейську группу в ЄС.

Про це повідомляє The Times, передає ONLINE.UA.

Зустріч з прем'єр-міністром Республіки Сербської Желько Цвіяновичем пройшла в домі Беннона у Вашингтоні. Вказано, що вони обговорили шляхи поліпшення відносин між Республікою Сербською та США.

"Республіка Сербська є державним утворенням на території Боснії, частиною федеральної системи, розробленої після війни на Балканах в 1990-х роках. Переважна частина населення - боснійські серби, вони виступають за тісні зв'язки з Белградом і в опозиції як до ЄС, так і боснійських мусульманських та хорватських організацій. Республіка Сербська неодноразово погрожувала провести референдум про незалежність", - пише видання.

Окрім того, повідомляється, що президент регіону Мілорад Додик є близьким союзником президента РФ Володимира Путіна в Європі. Він також підтримує тісні зв'язки з лідеркою французьких правих Марін ле Пен.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній старший радник Дональда Трампа Стів Беннон має намір створити фонд для фінансування правих популістів, що спровокує початок "правої революції" в Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?