Можна все: TAYANNA презентувала новий сингл "Фантастична жінка"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Можна все: TAYANNA презентувала новий сингл "Фантастична жінка"

Можна все: TAYANNA презентувала новий сингл "Фантастична жінка"
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка TAYANNA презентувала свій новий хіт під назвою "Фантастична жінка". Прем’єра її нової композиції відбулася 3 серпня, передає ONLINE.UА.

Відомий режисер і продюсер Алан Бадоєв взяв інтерв’ю у TAYANNA, в якому українська поп-зірка розповідає про те, що її надихнуло на написання цієї пісні.

"Зараз настав час для «фантастичної жінки». Було мало справжніх жінок, було мало вільних, сильних, енергетично - заряджених особистостей – «фантастичних жінок». А тепер їх стало більше, і я впевнена в тому, що сьогодні час тієї «фантастичної жінки», яка несе в собі всі стихії природи, яка є уособленням самого поняття «жінка». Справжня жінка", - пояснила співачка.

Вона також додала, що відчуває себе дуже щасливою, оскільки цінує своє життя і все, що в ньому є. Українська зірка підкреслила, що кожна людина повинна навчитися радіти кожному новому дню.

"Я щаслива сама по собі, від того, що я усвідомлюю, наскільки прекрасне моє життя. У мене здоровий прекрасний син, усі мрії мої здійснюються, мене оточують прекрасні люди, і я вважаю, поки людина сама не навчиться бути щасливою, то цього ніхто не зможе за неї зробити", - пояснила TAYANNA.

Окрім того, співачка підкреслила, що справжній "фантастичній жінці - можна все".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  відомі українські виконавці Monatik і Надя Дорофеєва презентували спільний кліп  на пісню "Глубоко..." , який швидко набирає популярність у мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?