Все під контролем: Facebook та Instagram презентували корисну функцію
Категорія
Технології
Дата публікації

Все під контролем: Facebook та Instagram презентували корисну функцію

Все під контролем: Facebook та Instagram презентували корисну функцію
Джерело:  online.ua

У Facebook та Instagram представили нову функцію, яка дозволить перевіряти час, проведений в соціальних мережах, передає ONLINE.UA з посиланням на BBC.

Кожен користувач тепер зможе встановлювати персональний ліміт на відвідування соціальних мереж. Окрім того, можна буде відключити повідомлення від обох мереж.

Деякі експерти сумнівається в тому, що такі заходи можуть змінити те, як люди користуються соціальними мережами і називають їх способом балансу між бажанням користувачів проводити багато часу в соціальних мережах і необхідністю нести відповідальність за тих, кому постійні повідомлення набридають.

"У грудні 2017 року адміністрація Facebook в блозі застерегла користувачів від надмірного користування соцмережами.Негативним наслідкам присвятили кілька наукових експериментів.В ході першого студенти Мічиганського університету протягом 10 хвилин гортали стрічку Facebook. В кінці дня їх настрій був гіршим, ніж у тих, хто постив публікації і спілкувався в Messenger з друзями", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Facebook блокував українських користувачі, які поставили негативну оцінку сторінці ФІФА  у цій же соціальній мережі і обвалили рейтинг федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?