П'ять фільмів про літо, що минає
Категорія
Культура
Дата публікації

П'ять фільмів про літо, що минає

П'ять фільмів про літо, що минає
Джерело:  online.ua

Літній сезон вже досяг своєї фінальної стадії. Ми хочемо разом з вами зануритися в атмосферу гарячого сонця, солодкого повітря і пляжних вечірок. Пропонуємо вам разом з нами подивитися п'ять справжніх фільмів про літо з підбірки ONLINE.UA

Mamma Mia!

Екранізація однойменного мюзиклу, заснованого на піснях знаменитої шведської групи ABBA
Юна Софі ніколи не знала свого батька. У неї є все, чого може бажати молода дівчина - люблячий наречений, близькі подруги та неординарна і весела мати, але дівчині не вистачає тата, чиє ім'я є таємницею для неї. Знайшовши старий мамин щоденник, вона прочитала спогади про бурхливу молодість.
І виходить, що батьками Софі можуть бути відразу троє чоловіків.
Дізнавшись про трьох можливих кандидатів на право батьківства, вона негайно розсилає їм запрошення на весілля, що проходитиме на мальовничому острові у Греції.
Прибуття гостей приносить багато сюрпризів і нових запитань.
Кожен з чоловіків хоче опинитися батьком дівчинки й знову зійтися з її матір'ю Донною.
Але кому з них вдасться знову розпалити серце зрілої жінки й воскресити колишні почуття?
Ця історія розповідає про відчайдушну любов, яка прагне подолати будь-які перешкоди на шляху до щастя.

Євротур


Американська пригодницька комедія 2004 року.
Шкільний випускник Скотт Томас, намагається підтягнути свої знання з німецької мови. Для цього він знайомиться в інтернеті з хлопцем з Німеччини.
Проте незабаром з'ясовується, що Мік - чарівна дівчина, яка не проти побачити свого нового американського друга наживо.
Відразу після випускних іспитів Томас бере з собою кілька найближчих друзів і летить до Європи.
В Європі його чекає цікаве, хоч і неспокійна подорож з Лондона, через Амстердам і Париж, до Берліна.

Вікі Крістіна Барселона


Американо-іспанська мелодрама Вуді Аллена.
Вікі та Крістіна - дві повні протилежності. Вікі - серйозна і консервативна дівчина. Вона заручена і не налаштована ні на які пригоди.
Крістіна, навпаки, розкута і жвава. Вона пливе за течією, насолоджуючись життям, і не проти експериментів. Між двома дівчатами стає сексуальний художник Антоніо.
Йому подобаються обидві дівчини, і він не проти мати відносини з кожною з них. Від такої непристойної пропозиції Вікі розгублюється.
Вона не може впоратися зі своїми почуттями. Одночасно вона люто ненавидить Антоніо, і у той же час палає від дикої пристрасті.
Крістіна, у свою чергу, прийняла пропозицію провести вихідні в його будинку.
Любовний трикутник почав повільно загострюватися, коли в історії з'явився ще один несподіваний персонаж - колишня дружина Антоніо.
Чим завершиться цей любовний багатокутник, з ким із дівчат залишиться харизматичний художник?

Моє велике грецьке літо


Романтична комедія 2009 року.
Джорджія - американка грецького походження, за освітою історик, фахівець в античній класиці. Працює в Греції туристичним гідом.
За рік вона зненавиділа свою роботу, та й туристам теж не подобаються нудні тури Джорджії, яка тільки й розповідає всім історичні факти замість того, щоб відвезти туристів на пляж.
І ось, нарешті, Джорджія вирішила кинути свою нецікаву роботу і повернутися назад в США, але в своєму останньому турі, переборовши всередині себе «нудного професора», Джорджія все ж знаходить друзів і любов.

Римські пригоди


Романтично-комедійний фільм 2012 року, режисером, сценаристом і головну роль зіграв Вуді Аллен.
Дія картини відбувається в одному з найдивовижніших і прекрасних міст світу - Римі, Італія. Кілька історій переплітаються між собою, створюючи цікавий сюжет.
Заблукалий юрист і дівчина-турист знайомляться і незабаром це призводить до зустрічі їх батьків.
Молода подружня пара проводить в Римі свою весільну подорож і будує плани на майбутнє, знайомлячись з дуже цікавими людьми.
Зустріч молодого амбітного студента з успішним архітектором виявляється для першого знайомством з усіма підводними течіями закоханості, а для другого - подорожжю в минуле.
Кожна історія стає окремою подією, що відбувається в неповторній італійській атмосфері.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, Україна все таки буде брати участь в цьогорічному дитячому "Євробаченні". Однак "Суспільне" вперше відмовляється від телевізійної версії національного відбору та проведе відбірковий етап лише онлайн

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?