Зіркові друзі Метт Деймон і Бен Аффлек планують разом зняти фільм
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зіркові друзі Метт Деймон і Бен Аффлек планують разом зняти фільм

Зіркові друзі Метт Деймон і Бен Аффлек планують разом зняти фільм
Джерело:  online.ua

Відомі голлівудські актори Метт Деймон та Бен Аффлек виступлять в якості продюсерів фільму про шахрая, який заробив мільйони на грі "Монополія" від McDonald's. Окрім того, Деймон зіграє головну роль в картині, передає ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Також вказано, що над сценарієм будуть працювати Ретт Різ і Пол Верник.

Про дату виходу фільму не повідомляється.

 Картина заснована на реальній історії, яка була опублікована у статті Daily Beast під заголовком "Як колишній коп підтасував результати McDonald’s Monopoly і вкрав мільйони".

"У ній розповідається про колишнього поліцейського Джерома Джейкобса, який з 1987 по 2001 рік зміг обманним шляхом заробити мільйони доларів на грі з призами від мережі фастфуду. В "Монополії" від McDonald's покупці знаходять ігрові картки на упаковці продукції і можуть виграти різні призи: від дуже символічних до досить великих – автомобіля чи мільйонів доларів", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше зірка саги "Гра престолів" відомий актор Ніколай  Костер-Вальдау зізнався, яку сцена з усіх семи сезонів  популярного серіалу вважає найжорстокішою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?