Бойовики нарощують наступ на Донбасі: ЗСУ дали потужну відсіч, ворог зазнав втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики нарощують наступ на Донбасі: ЗСУ дали потужну відсіч, ворог зазнав втрат

Бойовики нарощують наступ на Донбасі: ЗСУ дали потужну відсіч, ворог зазнав втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострюється на окремих напрямках. Бойовики нарощують наступ і обстріли по позиціях українських захисників, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 3 серпня, бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. В основному вони обстрілювали українських військових з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї біля Макарово, Кримського, Луганського, Новолуганського, Залізного, Південного, Красногоровки, Мар'їнки, Лебединського, Гнутового, Широкиного і Водяного. В районі Талаківці противник вів вогонь з 82-мм мінометів, а біля Павлопіля - з танка і 120-мм мінометів.

Українські військові дали потужну відсіч ворогу і впевнено втримали свої позиції. Загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. За даними розвідки, ворог зазнав втрат - повідомляється про одного знищеного і одного пораненого бойовиках.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики на Донбасі почали використовувати нову російську зброю, яка засліплює українських снайперів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?